Olvass bele!

Részletek a Tündérföldön mesekönyvből

 

 

 

 

 

 

 

 

Vendég a háznál, öröm a háznál

Ti is szeretitek a vendégeket? Tündérföldön népe is nagyon szereti, bár ritkán adódik rá alkalom. Ebben a történetben Bagolydoktor unokatestvére érkezik látogatóba. Már a megérkezése sem hétköznapi, hát még a történetei! Ki hallott már zebralepkéről, fehér-fekete pöttyös nyusziról, talpalatnyi hegycsúcsokról, meg izzó faágakról? Gyere tarts velem, hogy Benő, a nagy utazó téged is elkápráztathasson hihetetlen kalandjaival! 

Tűzmanók tánca

Kik azok a tűzmanók? Mi történik, ha félelmetes táncba kezdenek? Egy biztos, hogy ismét össze kell fogniuk a kis állatkáknak, ha meg akarják menteni az otthonukat! KisBobó és Csipcsirip versengése nem a legjobbkor jön. Ezért egy kis tündéri segítség most is elkelne. De vajon készen állnak a kis tündértanulóink arra, hogy ekkora veszélyben segíteni tudjanak?

Részletek a Tündérföldön-álomporral mesekönyvből

 

 

 

 

 

 

 

 

Káosz a tetőfokon

Mi történik akkor, amikor a tündérek mesterséget cserélnek egy napra? A béketündéreknek álmot kell varázsolniuk, az álomtündéreknek pedig békét kell teremteniük. A  kissé félresikerült esti álom-varázslat után az erdő állatai olyan nyűgösek, és fáradtak hogy itt csak varázslás segíthet! De vajon Marcián és Lili egy gyors betanítás után elég felkészültek ahhoz, hogy béketündérek legyenek?

Életre kelt ceruza-álmok

Megmagyarázhatatlan dolgok történnek mostanában... KisBobó telis tele lesz furcsa pöttyökkel, Katicamama hirtelen hízásnak indul, KisZümi szárnyváltozáson esik túl, és még sorolhatnám. Egy biztos, a tündérek sem maradtak ki belőle, legalábbis Marcián, és Csipiszke biztosan nem.  Ki állhat a titokzatos varázslatok mögött?